Kiirettä pidellyt

On ollut todella kiireinen viikko. Olen tänä vuonna tutorina koululla ja tällä viikolla on ollut orientaatioviikko. Uudet opiskelijat saapuivat maanantaina ja sen jälkeen onkin ollut hulinaa. Mielessä vaan pyörii kaikki asiat, joista pitäisi muistaa kertoa. Neljä ensimmäistä päivää olikin yli 12 tunnin päiviä. Aamulla koululle kertomaan yleisistä asioista ja esittelemään koulua. Sitten pieni tauko ja illalla vapaampaa tutustumista, grillailua, bilettämistä. Yllättävän rankkaa on ollut, vaikkakin todella mukavaa. Odotan kauhulla ensi viikkoa, kun oma koulu alkaa ja sitten pitäisi vielä ehtiä iltaisin tutoroimaan.

Ensi viikolla aloitan myös työt. Se on semmoinen pieni siivousjobi. Teen viikkosiivon eräällä vastaanotolla. Siihen menee vain muutama tunti, mutta saa kuitenkin vähän ylimääräistä rahaa.

En ole tällä viikolla paljon hääjuttuja ehtinyt ajatella, mutta tuossa viikonloppuna kirjoittelen jotakin. ( Jos vain pääsen sängystä ylös, kun meinaa olla flunssakin tuloillaan ) Kohta pitäisi mennä jo hääpukuja sovittelemaan! Jännää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike