Matkahaaveita

Tässä sängyssä kipeänä maatessani olen ehtinyt haaveilemaan häämatkasta. Meistä kumpikaan ei ole matkustellut paria ulkomaanmatkaa enempää ja tuntuukin todella vaikealta päättä, minne menisimme. Matka nyt joka tapauksessa suuntautuu Eurooppaan, koska varat eivät riitä pidemmälle ja vierastan muutenkin lentämistä toiselle puolelle maapalloa jo lentopäästöjenkin takia. Minulla olisi kuitenkin haave päästä joskus Australiaan, mutta se matka saa vielä odottaa.

Vaikeaa on päättää olisiko kylpyläloma Pärnussa mukavampi kuin Pariisi kahden tähden hotellissa? Myös Rooma ja Irlanti on ollut toivelistallani. Roomassa olisi upeita nähtävyyksiä. Irlannissa taas upea luonto, pubit ja irkkumusiikkia! Matkalta odottaisin hemmottelua, rentoutumista ja romanttisuutta. Sitä varmaankin löytyisi Pärnusta, mutta M ei ole kauhean innostunut lähtemään häämatkalle Viroon. Ymmärrän häntä kyllä toisaalta.


Pärnu

Mingna
sai minut innostumaan myös Turkista. En häämatkalta odota suurempia seikkailuja ja sen puolesta Turkki voisi olla hyvä kohde. Se voisi sopia lompakoillemmekin. Odotan matkalta myös hyvää ruokaa ja sitäkin tuntui ainakin Mingnan mukaan Turkista löytyvän.

Voi tätä valinnanvaikeutta! Tai miltäs patikointireissu Italian pikkukyliin kuulostaisi?-Kuulostaa ihanalta, mutta se voisi olla meille kokemattomille matkaajille näin alkuun liian extremeä.


Via dell'Amore, rakkastavaisten polku, Italia

Kommentit

 1. Saattaisin uskaltaa suositella Azoreita (keskellä Atlanttia). Siellä on aivan käsittämättömän uskomaton luonto, hirveesti nähtävää sen puitteissa ja halvalla pääsee (~400eur viikko). Matkoja järjestää ainakin Hispania.

  VastaaPoista
 2. Olenkin joskus kuullut tuosta paikasta! Täytyykin tutustua tarkemmin, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Italia kuulostaa ihanan romanttiselta!! Mäkin olen kuullut pelkkää hyvää Azoreista, itse en tosin ole koskaan ollut...

  VastaaPoista
 4. Hmm..tässä menee pää puhki miettiessä.. Voi olla, että otamme äkkilähdön jäljellä olevista vaihtoehdoista. Ei ole liikaa valinnanvaraa ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike