Morsiustyttöjen mekkoja ja sairastelua

Minun ja M:n pikkusiskot (14v.) toimivat meidän morsiustyttöinä ja perjantaina löysimme tytöille ihanat mekot! Kävi tosi hyvä tuuri, kun kummallekin sopi sama malli ja värikin oli teemaan sopiva.
Viikonloppuna kävimme taas katsastelemassa paikkoja häidenviettopaikalla. Meillä oli mukana ruokapuolen hoitavat äidin kaverit ja myös M:n perhe. Saimme hyvin sovittua tarkemmin ruoka-asioista ja arvioitua tilan määrää.

Yllätyksiäkin tuli, kun paikan emäntä mainitsi, ettei sisällä saakaan tanssia! Olemme suunnitelleet kaiken niin, että bändi ja tanssit voivat olla sisällä. Vielä on toivoa, että päästäisiin pienillä järjestelyillä sisälle tanssahtelemaan. Toivotaan, tai pitää keksiä suunnitelma b. Ei kyllä juolahtanut mieleenikään, ettei siellä voisi tanssia, mutta kyllähän se toisaalta vahingoittaa lattiaa..

Saimmekin sitten reissusta hankittua noroviruksen. M on ollut kipeänä eilisillasta lähtien. Ei vaan pysy mikään sisällä ja kuihtunut kokoon koko mies :/ Onneksi nyt näyttää jo vähän paremmalta. On kyllä ollut todella ärhäkkä tauti. Tässä vaan odotellaan, että se minuunkin iskee :S Yöllä ei tullut paljoa nukuttua ja aamulla kipaisinkin heti kauppaan ostamaan kivunlievittäjiä. Aamupäivällä tein jauhelihakeittoa hyvän satsin, jos miäkin tulen kipeäksi niin on sitten toipumisvaiheessa edes jotakin syötävää..

Ostin itselleni naistenpäivätulppaaneja, kun M:stä ei nyt oikeen ollut siihen.
Hyvää naistenpäivää!

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike