Jatkoa eiliseen


Lauantaipäiväkin alkoi reippaasti, kun meillä oli aamulla yhdeksältä tapaaminen emäntien kanssa. Meille ei siis tule varsinaista pitopalvelua, vaan eräät tutut, jotka ovat hommaa harrastusmielessä tehneet, tekevät meille ruuat. Eräs toinen tuttu tekee kakut.

Miitti meni oikein hyvin ja saimme taas hieman lisää tolkkua kaikkeen. Nyt kaiken pitäisi olla periaatteessa tekemistä vaille valmiita. Kakusta tulee toivomamme vadelma-suklaakreemitäytekakku. Se on hyvää! Kreemi kestää kermaa paremmin lämpöä ja on siinäkin mielessä hyvä valinta.

Perjantaina käväisimme äidin kanssa eräällä kirpparilla ja löysimme paljon lisää kahvikuppeja. Meillä on ajatuksena kerätä kahviastiasto vanhoista kukkakupeista, jotka ovat iloisesti erilaisia. Ajatus lähti oikeastaan siitä, ettei lähialueelta tahtonut löytyä sopivaa kahviastiastoa vuokrattavaksi. Mielestäni idea on hauska ja sopii hyvin meidän juhlaamme. Melkein kaikki kupit ovat jo kasassa kirppareilta ja omista kaapeista.

Lauantaina tapasimme vielä vihkipappimme. Pappi on meille ennestään tuttu, onhan hän meidän kummankin rippipappi. Tapaaminen meni oikein hyvin. Olimme katselleet kaavaa jo hieman etukäteen, mikä auttoi läpikäyntiä papin kanssa. Siinä meinasi vähän alkaa jännittää, kun seisoskeli kirkonkäytävällä ja mietti, että tässä sitä sitten reilun kuukauden päästä seisoo.. Meillä on vielä yhteinen kirkkoharjoitus viikkoa ennen häitä, niin ei ehdi sitten asiat unohtua.

Kakkukuva täältä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike