Koemeikki ja -kampaus

Tänään kävin sulhon kotikodin naapurissa koemeikissä ja -kampauksessa. On se kivan piristävää päästä vähän kaunistautumaan :)

Kaksi kaveria laittavat hiukseni ja meikkini hääpäivänä. Tänään vähän suunniteltiin, mitä tuleman pitää. Toinen heistä valmistuu juuri kosmetologiksi ja toinen opiskelee parturikampaajaksi. Heillä ei tällaisesta ole vielä juurikaan kokemusta, mutta luotan heihin täysin. Ja olen tyytyväinen tämän aamupäivän saldoon.

Hiuksiin tulee kiharaa, vähän lettiä ja jotakin pientä kukkaa koristukseksi. Tykkään kauheasti lettikampauksista, joten tämä oli nappivalinta. Ei ollut oikeen ketään kuvaamaan, joten ainoa kuva on nyt tällainen, mistä ei saa mitään tolkkua, mutta näette sitten hääkuvista varmaan paremmin :D


Meikissä värimaailma noudattaa meidän teemasävyjä. Huulista tulee suht luonnolliset ja silmät ovat enemmän korostetut. Pidin kyllä meikistäkin kovin! Ei liian voimakas, mutta erottuu kuitenkin.
P.s. M haettiin seiskalta aamulla polttareihin!! Vähän ennen kahtatoista tuli kaverilta kuva, jossa M on puettu valjaisiin ja taustalla näkyy lentokone :O Jonkun ajan päästä tuli viesti, että oli selvinnyt hengissä hypystä :D Varmasti huikea kokemus etenkin tuollaiselle extremestä pitävälle.

Kommentit

  1. Upeat ripset! Ja kampaus, yritän kauheasti kuvitella että miltä tuo nyt oikeasti voisi näyttää, hienolta varmasti. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Heh, tuosta kampauksesta ei kyllä saa mitään selvää xD No myöhemmin sitten..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike