Kuukausi häihin

Viimeisin kuukausi taas hävisi jonnekin ja nyt olisi enää yksi kuukausi häihin. Sitä ei tajuakaan, kuinka nopeasti se kuukausi kuluu. Vähän jo jännittää, mutta toisaalta järjestelyt ovat jo ihan hyvässä vaiheessa.

Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua häihin. Ehkä yhdestä kolmasosasta ei ole vielä kuulunut mitään. En tiedä, oliko tämä hieman aikainen ajankohta ilmoittautua, mutta osaksi juuri tämän takia, että osa myöhästyy ilmoittautumisesta kuitenkin, laitoimme ilmoittautumisen tähän päivään. Myös ruokapuoli alkaa tietyiltä osin jo varata aineksia, joten siltäkin kannalta olisi hyvä tietää suurin piirtein, paljonko ihmisiä on tulossa.


Hyvää päivää kaikille ja nauttikaahan paisteesta ja lämpöisemmästä säästä! :)

Kuva täältä.

Kommentit

 1. Hui, varmasti alkaa jo jännittää pikku hiljaa! Tsemppiä viimeiseen kuukauteen!

  VastaaPoista
 2. Muakin olisi jo varmaan jännittänyt jo pitkän tovin!:) Hei apua, mitä mun omista häistäni tulee (lähinnä kirkko-osuudesta) kun jännitän jo teidän muiden puolesta niin paljon!

  Ja ärsyttävää toi ilmoittautumisen vitkastelu. Ei mun mielestä tuo kuukasi ennen h-hetkeä ole ollenkaan liian aikainen viim. ilm. päivä, itsekin varmaan noudatetaan suuurin piirtein samaa linjaa. Onko tämä ilmoittautumaton joukkio kenties sellaista porukkaa, jotka olettavat automaattisesti teidän tietävän heidän osallistumisestaan?

  VastaaPoista
 3. Kiitos tsempistä! Pitää vain yrittää pysyä rennoin mielin. :) Mezzy: Minäkin olen kova jännittämään muiden puolesta ja kyllä sitä omalla kohdallakin tahtoo jännittää. Varmaan etenkin kirkossa on tunteet aika pinnassa. Kunhan en koko aikaa pillittäisi ;)

  Tämän päivän aikana on onneksi tullut ihan hyvin vielä ilmoittautumisia, että osaa jo vähän tietää lopullista määrää. On siellä varmasti semmoisia, jotka olettavat meidän tietävän tulostaan ja sitten on varmasti semmoisia, jotka ovat vain unohtaneet. Ja varmasti jokunen, joka ei ole tulossa ja on ajatellut olla ilmoittamatta mitään..

  VastaaPoista
 4. Mulle ainakin äiti sanoi, että vsp pitää olla noin kuutta viikkoa ennen hääpäivää, joten ei teillä yhtään liian aikaisin tuo ole. Itseäni tällä hetkellä pohdituttaa se, että mikä on liian aikaistä lähettää kutsut?!

  VastaaPoista
 5. Okei, eiköhän se sitten ollut ihan hyvään aikaan :) Me lähetettiin kutsut reilua kahta kuukautta ennen..eli oli sitten aikaa vastata noin kuukausi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike