Kiireinen viikonloppu

Viime viikonloppuna saimme taas hoidettua hääjärjestelyjä eteenpäin. Perjantaina kävin taas sovittamassa pukuani, joka istui täydellisesti! Nyt pitää vain pysyä suurin piirtein samoissa mitoissa. Enää viimeinen sovitus ja haku viikkoa ennen häitä.

M kävi parturissa vähän kokeilemassa, minkälainen leikkaus sopisi hääpäiväksi. Nyt leikkautti vähän pidemmän mallin, johon voi tässä totutella ja viimeisellä viikolla on sitten uusi aika varattuna. Silloin sitten vasta päättää, haluaako lyhyemmän vai siistitäänkö vain tuo vanha. Vaikea sanoa, kumpi on parempi..Lyhyempi on ehkä vähän siistimpi.

Kuvat hairfinderistä.

Illalla kävimme Kouvolan keskuskirkon häämusiikkikonsertissa. Siellä tuli mukavia uusiakin tuttavuuksia. Nyt pitäisi enää sitten päättää, mikä marssi ja mitkä muut laulut kirkkoon tulee. Meillä marssi ja virret soitetaan uruilla. Sitten toinen kaasoistani soittaa huilulla todennäköisesti kutsuissammekin olleen Newsongin When God Made You. Morsiusmessuun voi mahduttaa musiikkiesityksen lisäksi ainakin kaksi tai kolme virttä/laulua. Yhdeksi biisiksi olemme ajatelleet Pekka Simojoen Rakkaus on lahja Jumalan, mutta muut on vielä pohdinnassa.

Viikonlopun häävalmisteluista lisää huomenna :)

Kirkon kuva täältä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike