Taigakoru: Koruja Lapista

Satuin ajautumaan Taigakorun sivuille ja ihastuin täysin! Aivan upeita koruja. Jos minulle ei olisi jo vihkisormusta tulossa, tuo paikka olisi vahvoilla. Sormukset ovat erilaisia ja jokaisessa on joku viehätyksensä. Ei mitään massatuotantoa.
Heillä on pieni korumallisto ja he tekevät myös paljon tilaustöitä. Taigakoru käyttää osassa korujaan Lapin kultaa ja on erikoistunut kotimaisten jalokivien käyttöön. Myös asiakkailta tulevaa romukultaa ja vanhoja koruja käytetään.
Kuvat heidän sivuiltaan.

Kommentit

 1. Mä voisin vaikka samantien ottaa tuon keskimmäisen kuvan timanttisormuksen! Siinä on juuri sitä yksinkertaisuutta jollain jujulla mitä haluan sormukseltani. Valitettvasti (tai todennäköisesti lompakon onneksi) minullakin on jo vihkisormus valittuna :)

  VastaaPoista
 2. Minä ihastuin myös tuohon keskimmäiseen. Sopivan yksinkertainen ja ajaton, ettei kyllästy, mutta silti erilainen :) Pidän kyllä noista muistakin kovasti, vaikkeivät olekaan niin yksinkertaisia. Ne ovat hyvänä esimerkkinä siitä, että vihkisormuksessa voi olla muutakin kuin pelkkää kultaa ja timantteja.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista Minttu! Pyrimme säilyttämään ainutlaatuisen otteen koruissamme ja asiakkaidemme uniikkitilauksissa.
  T: SAMI / TAIGAKORU

  Facebookin faniryhmämme osoitteessa:

  http://www.facebook.com/TAIGAKORU

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike