Barcelona: Meidän hotellivalinnat

 Hotel Soho Barcelona
Ensimmäiset viisi yötä yövyimme keskustassa sijaitsevassa Soho Hotelissa. Sohossa oli heti alusta asti mukavan lämmin tunnelma. Meillä oli ihan tavallinen huone ja olimme siihen erittäin tyytyväisiä. Huone oli siisti ja siinä oli kaikki tarpeellinen. Mitään häiritsevää meluakaan ei ainakaan meidän kadunpuoleisessa huoneessamme ollut.
Asiakkaiden ilmaisessa käytössä oli mediacenter parine tietokoneineen sekä katolla sijaitseva uima-allas ja oleskelualue. Mukavalla uima-altaalla tuli usein löhöiltyä siestan aikana ja nettiäkin tuli hyödynnettyä. Meillä aamupala kuului hintaan eikä aamupalastakaan ole valittamista. Se oli mielestäni hintalaatusuhteeltaan oikein kunnollinen. Suosittelen Sohoa etenkin pariskunnille lomailuun! Sijainti on loistava.

 Hesperia Tower Hotel

Viimeisiksi neljäksi päiväksi siirryimme hieman kauemmas keskustasta Hesperia Tower Hoteliin. Kaukaisemman sijainnit takia hinnat sallivat meidän buukata itsellemme sviitin. Metroasema sijaitsi kuitenkin aivan hotellin vieressä, joten kulkuyhteydet kaupunkiin olivat hyvät. Ensivaikutelma ei ollut aivan niin hyvä kuin Sohossa. Reseptionisti ei puhunut kovin hyvää englantia ja kävi ilmi, ettei aamiainen kuulun varaukseen, vaikka omasta mielestämme piti kuulua. Asian sai onneksi hyvin korjattua, mutta vähän jäi kuitenkin kaivertamaan, tuliko asia nyt varmasti selväksi.
Huone oli kuitenkin juuri sellainen kuin oli annettu ymmärtääkin. En ole koskaan ollut niin hienossa hotellihuoneessa/ huoneistossa. Se oli meidän kämpän kokoinen! Näkymät olivat myös upeat kaupungille ja merelle. Yöpymiseen kuului span ja kuntosalin sekä clubroomin käyttöoikeudet. Kuntosali oli valtava ja näytti olevan ulkopuolisten suositussa käytössä. Meille kuntoiluksi riitti kaupungilla tsombailu ja hyödynsimme vain kylpyläpuolta.Aamupala oli erittäin monipuolinen ja olisikin ollut erikseen maksettuna hinnakas. Olin kyllä iloinen, että meillä aamupala sisältyi hintaan, koska keskustaan oli kuitenkin jonkin verran matkaa ja haluan aamupalaa ennen liikkeelle lähtöä!
Tower Hoteliinkin olimme oikein tyytyväisiä, mutta tunnelmasta huokui hieman businesshotellin tuntu. Jos aikoisin varata tavallisen hotellihuoneen, päätyisin kyllä varmasti Sohon paremmuuteen. Kumpikin hotelli täytti kuitenkin odotuksemme ja tarpeemme!

Kommentit

  1. Ihanalta on kyllä teidän matka näyttänyt!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitti ja kyllä se olikin :) Hyvän valinnan teimme, vaikka vähän valinnanvaikeutta olikin..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike