Siilinkarin aamiainen

Kun arki vauvan kanssa on pikku hiljaa löytynyt, myös kaupungille lähteminen on tullut helpommaksi. Vauvan ja vaunujen kanssa kaupungilla palloilu onkin ollut yllättävän mutkatonta. Kun tarve on vaatinut, lastenhoitohuone ja sopiva paikka imettää on löytynyt. Ainakin kauppakeskuksissa ja esimerkiksi Sokoksella on ollut loistavat paikat pysähtyä.Viime viikolla testasimme miehen työpaikan lähellä olevan Linkosuon kahvila Siilinkarin aamiaisen. Suuntasimme aamupalalle heti avaamisen jälkeen seitsemältä. Vaunujen kanssa kahvilaan pääsi liikkumaan vaikeuksitta ainakin näin aamutuimaan. Tunnelma oli rauhallinen ja aamupala sujui seuraten töihinsä kiirehtiviä ihmisiä. Hintaa aamiaisella oli muistaakseni 7,30e ja hintalaatusuhde oli mielestäni hyvä.


Tarjolla oli jogurttia, hedelmiä, valmiiksi täytettyjä leipiä, puuroa, kananmunaa, nakkeja, lihapullia, coctailpiirakoita ja erilaisia makeita pullia. Juomana oli vettä, teetä, omena- ja appelsiinimehua sekä automaattikahvia. Itse ostin herkutellakseni lisäksi vielä capuccinon, joka maistui ihanalta. Nälkä lähti, valikoima oli hyvä, sijainti loistava ja laatu ihan mukiin menevä. Siilinkarin hintalaatusuhde oli sen verta hyvä, että enköhän sinne tule menemään silloin tällöin uudelleenkin.

Kommentit

  1. Aikas herkullisen näköinen aamiainen! Täytyy varmaan itsekin käydä joskus. :)

    Mä joudun myöntämään, etten ole näiden reilun kahden vuoden aikana käynyt kertaakaan lastenhoitohuoneessa kaupungilla pyöriessäni. :D Ikeassa kerran, mutta sielläkään en ole imettänyt sen paremmin kuin siellä ravintolan imetysnurkkauksessakaan. (Sen sijaan noin 75 % keskustan kahviloista on tullut käytyä läpi imettäen...)

    VastaaPoista
  2. On pari kertaa tullut käytyä testaamassa lastenhoitohuoneita, muttei semmoista tosiaan läheskään joka visiitillä tarvitse :) Imetysnurkkauksiakin olen käyttänyt, jos semmoinen on sattunut olemaan..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike