Siivet

Löysin kaupasta kilon marinoimattomia wingsejä ja ajattelin ottaa haasteen vastaan. Miten niitä nyt sitten marinoisi?


Laitoin siivet marinoitumaan kylmään pariksi tunniksi.

Marinadi 
Hunajaa
Loraus balsamicoa
Makeaa chilikastiketta maun mukaan
Omenamehua

Paistoin siipiä 250 asteessa noin 25 minuuttia ja tein niille kastikkeen. 

Kastike
3rkl Sinappia
3rkl Dijon sinappia
2rkl Etikkaa
3rkl Hunajaa
3rkl Sitruunamehua
Mustapippuria
Chilimaustetta oman maun mukaan

Laitoin kastikkeen ja siivet heti kuumina kannelliseen astiaan ja ravistin hyvin sekaisin. Lisukkeeksi tein kermaviili-, mangosose-, makeachilikastikedippiä ja riisiä.

Vinkkiä sain eri ohjeista netin syövereistä. Tuli kyllä aika erilaista, kun kaupan perushornetit. Todella mieluista vaihtelua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike