Kyläluudat


Miehen viettäessä viikonloppua festareilla päätin lähteä T:n kanssa kaksin kotipuoleen. Vähän jännitti, miten selviämme matkoista ja tavaroiden raahaamisesta. Otimme perjantaiaamuna bussin Kouvolaan, jonne matka-aikaa kertyikin yli kolme tuntia. Matka kului yllättävän nopeasti, vaikka T tekikin Lahden kohdalla mukavat melkein yliäyräiden tulevat kakat. Linja-autossa on siinä mielessä huono matkustaa vauvan kanssa, kun ei ole oikein mahdollista vaihtaa vaippoja.

Selvisimme kuitenkin Kouvolaan asti ja siellä olikin vuorossa kunnon kyläkierros. Sain mummoni auton lainaan ja nähtyä tuli muun muassa T:n kolme isomummoa, isotäti, mummi ja minun serkku sekä pikkuserkku. Huh, vähän meinasi olla kiire aikataulu, mutta oli niin mukava nähdä kaikkia! Illalla köröttelimme sitten vielä minun vanhempien luokse maaseudun rauhaan.

 Saimme auton viikoksi lainaan, joten eilen illalla ajelin sitten takaisin Tampereelle. Jännitin hieman yli parin tunnin automatkaa kaksin vauvan kanssa, mutta hyvin sain keskityttyä ajamiseen. Vauva nukkui suurimmaksi osaksi ja hereilläkin seuraili menoa rauhakseltaan. Nyt voi taas nauttia tästä ihan vaan kotikulmilla olosta hetken!

Lämmin kesäsade

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike