Red Hot Chili Peppers


Joskus pohdimme mieheni kanssa, että pikä bändi/artisti olisi pakko nähdä, jos se olisi tulossa Suomeen. Ensimmäinen mieleeni tullut oli Red Hot Chili Peppers. Kun sitten vajaa vuosi sitten näin mainoksen, että RHCP on tulossa Suomeen ja vielä Tampereelle, en voinut ohittaa asiaa olan kohautuksella. Hankimme liput itsellemme ja veljelleni. 

Konsertti oli viime viikolla ja ensimmäistä kertaa Tarmo jäi muiden kuin minun tai M:n hoitoon. Hieman jännitti, vaikken yhtään epäillytkään etteivät pikkusiskoni ja äitini Tarmon kanssa pärjäisi. Eniten jännitin, olinko ottanut maitoa tarpeeksi sulamaan pakastimesta. 

Kaikki meni kuitenkin loistavasti. Nautimme täysin siemauksin konsertista ja T:n ruokaakin oli juuri sopivasti. Hoitajien kommentit olivat, että, miten se poika voi syödä ja kakkia näin hirveästi! - Niinpä. Täytyy toisen kasvaa :) Äitini muistikuvan mukaan pikkusiskoni söi aikoinaan kerralla jonkun 40ml maitoa, kun meidän ahmatti vetäisee parhaimmillaan 100ml hetkessä ja hetken päästä lisää..

En katunut lippujen ostamista. Pieni tuulettuminen teki hyvää ja konsertti oli loistava. Hieman harmitti, kun tajusin jättäneeni kameran akun kotiin, joten kännykällä piti pärjäillä. Olisinpa saanut kuvan viereisen rakenteilla olevan kerrostalon katolta konserttia seuranneista rakennusmiehistä. Näyttivät niin hauskoilta siellä rivissä seisoessaan.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike