Onnen hetkiä


Sunnuntaina vietimme rauhallista ja pitkää brunssia ihanien ystävien seurassa ♥ Vauva kasvaa ja oppii niin nopeasti. 2kk lääkärin mukaan kaikki on täydellisesti: Poika on terve, kasvaa ja voi hyvin. Se on parasta, mitä voi lääkärin kuulla sanovan. Reilun kahden kuukauden iässä T painaa 5620g ja pituutta on 58cm. Painoa on tullut syntymän jälkeen yli kaksi ja puoli kiloa. Lähestytään kovaa vauhtia pistettä, jossa T painaa kaksinkertaisesti syntymäpainonsa.


Tämä aurinkoinen päivä alkoi puuron, tuoreen korvapuustin ja kahvin kera. Mikä parasta saimme vihdoinkin viikonloppuna pestyä ikkunat ja voin taas nauttia täysin siemauksin suurista ikkunoistamme joutumatta pohtimaan niiden pesua..


Kommentit

 1. Oi, mitkä brunssitarjottavat - ja miten ihana kahvikuppi ensimmäisessä(kin) kuvassa! :) Ja miten teilläkin niin iso pieni jo voi olla? Vastahan tuo syntyi. (Meidän pienempi oli tänään nelikuukautisneuvolassa tuplannut vajaan neljän kilon lähtöpainonsa. Hullun hullua.)

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta sanoa, kun että aika menee hurjaa vauhtia ja lapset kasvaa valtavan nopeasti..Tuo on kyllä hurjan kaunista tuo Arabian Runo-sarja. Brunssitarjottavat on tosiaan Kahvila Valon ja todella herkullisia olivatkin, jälleen kerran..

  VastaaPoista
 3. Brunssi ystävien kanssa kuulostaa ihanalta ja näyttää herkulliselta!

  Täälläkin pitäisi pestä ikkunat... Se on kotityö, jota vihaan kaikkein eniten, ja siksi se onkin siis jäänyt tekemättä tänä vuonna...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike