Fysiikan laki

En jaksa nousta sängystä ihan vielä. T häviää näköpiiristä ja kahden sekunnin kuluttua olohuoneesta kuuluu kolahdus. Niin. Kyllähän minä sitten unohdin sen popcornkulhon siemenineen siihen sohvapöydälle.

Niin. Enhän minä kuin eilen viimeksi siivonnut koko kodin. Eikö sitä muka huomaa?
Termodynamiikan yhden pääsäännön mukaan epäjärjestys kasvaa. Paikoittain todella tuntuu siltä, että taistelen kaikkia luonnonlakeja vastaan. Onko tässä mitään järkeä??

Kommentit

 1. Kuulostaa NIIN tutulta. Nyt kun pitäisi raivolla siivota ensi viikonlopun yksivuotissynttäreitä varten, neiti melkein yksivuotias tekee hampaita ja herra melkein kolmevuotias on muuten vain mahdoton, tekisi mieli heittää rukkaset ja rätit naulaan ja antaa olla...

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Oon hengessä mukana. Ehkei kaiken aina tarvitse kiiltää, jos vastapainona on vaikkapa pieni itselle omistettu hetki lasten nukkuessa tai muuten vaan säästettyjä hermoja :D

  VastaaPoista
 3. Voi eeeei. :D

  Noh, kuten aina lohdutetaan, nuo ovat niitä kuuluisia "elämisen jälkiä"... Miekin päätän joka toinen päivä lyödä siivoamisessa hanskat tiskiin, koska olen ikuisesti häviöllä sodassa koirankarvoja vastaan: ihan epäreilua, niitä on miljoona ja miua vain yksi!

  VastaaPoista
 4. Kaikella ymmärtäväisyydellä hauska postaus! Stressaat vaan vähän liian herkästi. Tuota kai se lapsiperheiden arki on ja sekin pitää muistaa välillä elämänilona eikä niinkään rasituksena.

  <3: Elssu

  VastaaPoista
 5. Se on varmasti totta, että stressaan vähän liikaa ja liian herkästi. Kiitos ymmärryksestä ja kannustuksesta! Kaipa ne sotkut tosiaan on elämänjälkiä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike