Sunnuntai

Ihmiset hehkuttavat kaunista säätä ja kyllä sitä saakin hehkuttaa! Niin vähän aurinko on tämän talven aikana paistanut, että otetaan kaikki irti, kun se kerrankin paistaa.


Minun sunnuntai on ollut aika lähellä täydellistä. Aamu alkoi rauhalliseen tahtiin auringon noustessa seitsemän aikaan. Aamupuuro tulppaaneja katsellen auringon valaistessa keittiön. Aamupäivän reilun kuuden kilometrin patikointi geokätköilyn merkeissä. Vähän pohdin, onko ulkona T:lle liian kylmä, mutta aurinko lämmitti mukavasti, joten eipä tainnut pakkasrajakaan ylittyä.

Lounaaksi teimme siikaa ja perunasosetta piparjuurella höystettynä. En tajua, miksen aiemmin ole keksinyt käyttää piparjuurta! Nam.


Iltapäivällä käväisin puolentoista tunnin päivätorkkujen jälkeen rennon iloisella tannissillisella sh'bam-tunnilla hakemassa energiaa. Ja ilta menikin perheen kanssa touhutessa.

Kovasti olisi tenyt mieli vielä leipoa vaikkapa muffinsseja, mutta taitaa jäädä toiseen iltaan. Nyt on akkuja latailtu tulevaa viikkoa varten. Minun pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa todenteolla kirjoittamaan erityistyötäni, jotta saan sen kesään mennessä tehtyä. Ensi viikolla on myös ensimmäinen työhaastattelu diplomityönhakuun liittyen ja seuraavalla viikolla olisi vielä toinen!  Toivottavasti tärppää. Vähän jo jännittää. Ehkä ihan hyvä valmistautumissuunnitelma on yrittää nukkua näitä kertyneitä univelkoja pois, ettei vaikuttaisi ihan zombilta :D

Kommentit

  1. Ihanan kuuloinen sunnuntai. :) Tosi monessa seuraamassani blogissa on tosiaan eilen ja tänään hehkutettu kevättä, aurinkoa ja viikonlopun ihanuutta - se lienee tämä lisääntynyt valo!

    Iik, lykkyä dippatyöhaastatteluihin! Toivottavasti tärppää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Valo antaa kyllä tosiaan energiaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike