Valonsäde


Päivä on tänään kaunis. Mieli myös.

T nukkui viimeaikaiseen nähden hyvin, heräsi yöllä vain kerran ja aamulla nukkui melkein seitsemään. Lähdimme aamulla pienelle aamulenkille läheisen järven maisemiin. Poika taisi ottaa selässä pienet nokosetkin ja äiti puolestaan piristyi ihan vain maisemia katsellen.

Alkaa hieman hirvittää töihin paluu. Tai paluu ja paluu, opiskelijahan minä olen ollut ja olen tietysti edelleen. Nyt opintoja jatketaan vain enemmän työn merkeissä. Kun diplomityöpaikan saanti näyttää jo suhteellisen valoisalta ja toiveikkaalta, alkaa hirvittää. T on vielä niin pieni. Ja mitä tulenkaan menettämään? Toisaalta itse aloin työpaikkaa hakea, koska haluan valmistua eikä tuo rahatilannekaan kovin ruusuiselta näytä. Poitsu on vielä kesän todennäköisesti kotona joko M:n kanssa tai muilla järjestelyillä. Onhan se sitten syksyllä jo aika iso poika kuitenkin. Ja enhän minä vielä edes ole mitään työpaikkaa saanut!


Valoisaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

  1. Täytyy tunnustaa, että kun ihastelin Anttilassa ihanaa lasten leppäkerttureppua ja mies sanoi, että siitä saisi ipanalle aikanaan hyvän päiväkotirepun, aloin itkemään. :D Mie, joka työkseni hoidan niitä pikkuisia ja vakuutan vanhemmille, että päivä on mennyt hyvin! Ymmärrän siis tuskasi, vaikka vauva onkin vielä tiukasti mahassa....

    VastaaPoista
  2. Pitää yrittää vaan olla tuomitsemasta itseään.. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Täydellinen pippurikastike

Muutoksen kevät