Elämäntapamuutoksia ja kiinteytymistä

Niin kuin moni muuki morsian ja nainen yleensäkin minäkin olen ajatellut aloittaa jonkin näköisen elämäntapamuutoksen. Haluan olla ensi kesänä häissä elämäni kunnossa. Joten, kun syyskuu koittaa, olen päättänyt jättää herkuttelut vähemmälle. Suunnitteilla olisi ainakin karkki- ja sipsilakko. En tiedä toimivatko lakot kaikilla, mutta minulla ne toimivat. Olen perso makealle, enkä pysty hillitsemään syömistäni, jos aloitan. Helpompi on olla kokonaan syömättä kuin syödä vähän. Muutoin aion keskittyä ruokavalion terveellisyyteen yleensä. Jättää kebabit ja pitsat väliin. Ainakin yleensä ;) Täytyy sitä välillä itselleen herkutteluhetkiä suoda.

Liikuntaa aion myös lisätä ja monipuolistaa. Meillä on onneksi koululla loistavat liikuntamahdollisuudet, joita aion hyödyntää. Ajattelin alkaa käydä kerran viikossa kuntosalilla ja pari kertaa viikossa jumpassa. Sitten siihen vielä hyötyliikunnat päälle.

En ole ylipainoinen enkä ajatellut hirveästi pudottaa painoani, vaan päätavoitteenani olisi kiinteytyä. Tietysti muutaman kilon karistaminen ei olisi pahitteeksi siinä sivussa. Muutoksen ajattelin aloittaa muutaman päivän kehon puhdistuksella. Siitä lisää myöhemmin, jos se tulee toteutumaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike