Pukuja

En ole vielä varma, mitä teen hääpukuni kanssa. Osto, vuokraus? Olisi loistavaa löytää käytetty puku, mutta on käsittämättömän vaikeaa löytää sopiva ja vielä joltain siedettävältä sijainnilta. Budjettini hääpukuun on 500e. Se ei ole paljoa Suomen hinnoilla katsottuna, mutta katsotaan miten käy. Vuokrapuku pysyisi budjetin rajoissa ja olisi muutenkin ekologisempi vaihtoehto. Toisaalta olisi mukavaa, että puku olisi oma. Sitten häiden jälkeen voisi miettiä haluaako pitää puvun vai myydä eteenpäin. Ostamalla olisi myös helpompaa löytää sopivan kokoinen. Olen niin huono tekemään päätöksiä.

Joka tapauksessa aion tuossa syyskuussa mennä Morsiusgalleriaan sovittelemaan pukuja. Saa vähän suuntaa mietinnöille. Kuvien perusteella on vaikea tietää, mikä puku juuri minulle sopii.

Tässä muutama mieltäni säväyttävä puku:
Puku on Juhlapuku Bellasta

Maggie Sotteron ChristyLa Maria's hääpuku nro. 108 ja 144

Kommentit

 1. Ootko miettinyt, että tilaisit Kiinasta!!?? Sieltähän saa esim. Maggie Sotteroita varmaan viisi ellei kymmenenkin Suomen hinnoilla. Yksi puku toimituksineen maksaa vissiin noin pari sataa euroa!! Kannattaa tutustua. Mä oon kuullut suurimmaksi osaksi vaan hyvää niistä puvuista ja toimituksista. Riskinähän on tietenkin, että puku ei istukaan niin hyvin kuin on ajatellut, mutta sunkin budjetilla voisi tilata hyvin jo kaksikin kappaletta ja myydä toisen samantien!!

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä vakavasti harkinnut juuri sitä vaihtoehtoa. Puvun kun saisi mittatilaustyönä ja todella edullisesti. Kiinassahan ne varmaan morsiusliikkeidenkin puvut tehdään, mutta niissä on vain monta välikättä ottamassa rahaa. Vähän kyllä jännittää, jos puku en sovikkaan tai on muuten pettymys. Sen takia olen miettinyt tuota Zazabella-nettikauppaa, koska saa edes takuun, että puvun voi vaihtaa, jos se ei ole hyvä. Hinta on tietenkin vähän kalliimpi, mutta huomattavasti halvempi kuin ostaa Suomesta jostain liikkeestä.

  Mutta sovittelemalla eri pukuja liikkeessä, löytyy varmasti ainakin malli, mikä minulle sopii. Sen jälkeen voi miettiä miten sellaisen hankkii ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania pukuja <3 Itekin aikoinaan haaveilin häistä.. riskiraskauden ja rahanpuutteen vuoksi päätettiin mennä maistraatissa vihille. Pidetään sitten joskus avioliitonsiunaustilaisuus ja kunnon juhlat. <3 ehkä sitten 10wee hääpäivänä.

  Mulla taitaa blogissani olla vielä pukujen kuvat joista haaveilin.

  VastaaPoista
 4. Niin, kyllähän sitä ehtii sitten myöhemminkin juhlia :) Ja voi olla piristävää juhlia sitten, kun on ollut jo niin kauan yhdessä. Voi juhlistaa sitä, että ollaan selvitty arjesta, iloista ja suruista.

  VastaaPoista
 5. Minulla on huonoja kokemuksia Kiinasta tilaamisesta., Ebay. Puku tuli väärän värisenä ja kirjailut tippuivat, siis helmet rapisivat lattialle sovittaessa. En olisi ehtinyt enää ennen häitä saada tilalle toista Kiinasta ja palvelu kyllä takkusi kun oli puvussa moittittavaa. Suosittelen siis liikettä tai suomalaista verkkokauppaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike