Jo kolmas päivä takana

Nyt olen selvinnyt jo kolmannen puhdistuspäivän loppuun. Enää yksi päivä jäljellä tätä typistettyä paastoani. Eilen tein ruuaksi bataatti-porkkanakeittoa kookosmaidon kera. Se oli kyllä erikoista, mutta tykkäsin. Täytyy tehdä joskus uudestaan. Tänään puolestaan vuorossa oli keitto parsa- ja kukkakaalista. Ei mikään suuri makuelämys, mutta syötävää siitäkin tuli.

Mielialat ovat heitelleet paljon. Välistä kaikki ärsyttää ja tekisi mieli lopettaa koko paasto ja välistä taas on tosi virkeä ja iloinen fiilis. Sen olen huomannut, että enää mielessä ei ole pelkästään makeat herkut. Eilen illalla teki valtavasti mieli saada leipää. Tuoretta leipää ja päälle vähän juustoa ja tomaattia.. Myös maitoa olen kaivannut. Se sopisi niin hyvin mustikoiden kanssa.

Toivotaan, että perjantaina en sortuisi kauheaan herkutteluun makealla vaan nauttisin vaikkapa siitä tuoreesta leivästä!

Kommentit

  1. Vau! Olet tainnut onnistua kuurissasi hyvin! Jännityksellä odotan, millaisia vaikutuksia puhdistuksella on loppujen lopuksi!:)

    VastaaPoista
  2. Kuuri onnistui kyllä onneksi odotusten mukaisesti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike