Opintolainaa

Nyt on sitten pankissa käyty ja opintolainaa otettu häitä varten. Olen aina ollut lainavastainen, mutta tässä asiassa järki sanoo, miksen ottaisi lainaa. Pitäisikö naimisiin mennessä talous olla vankalla pohjalla? Olla valmistunut ja tasaiset tulot? Usein tuo hetki on se, jolloin vietetään häitä ja se luultavasti sopii useimmille. Itse en haluaisi siirtää häitä rahan takia, kun on kerran mahdollisuus ottaa elämän halvinta lainaa. Tuskin se myöhemmin harmittaa pikkuhiljaa maksella takaisin.

Jos siirtäisin häitäni, tuntuisi että eläisin tulevaisuudessa enkä tässä päivässä. Jos ratkaisu tuntuu nyt oikealta, miksen menisi nyt naimisiin. Asioita tehdään liikaa "sitten joskus tulevaisuudessa" -meinigillä. Koskaan emme voi tietää päiviemme määrää. Siksi pitäisi elää tässä hetkessä.

Kommentit

  1. Oikein!! Itse oon samaa mieltä, että kyllä sitä lainaa ehtii sitten maksaa, kun on joskus oikeissa töissä, eikä muutama tuhat tunnu kovin pahalta enää asuntolainan rinnalla!! Mekin varmasti joudutaan ottamaan lainaa häitä varten, koska opiskelijabudjetilla ei todellakaan kummoisia ilman lainaa järjestetä!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike