Juhlia ja juhlia

Eilen oli kaksinkertainen juhlapäivä. Rakas M täytti 22 vuotta samana päivänä, kun juhlimme hänen kiltansa 21-vuotispäivää sitsien merkeissä.


Lahjaksi ostin M:lle kuusi kappaletta valkoviinilaseja, pari elokuvaa ja uudet nappikuulokkeet vanhojen rikkinäisten tilalle. Sänkyyn tarjoiltu aamupala ei ollut ehkä kevyimmästä päästä: viiniä juustojen ja omenalohkojen kera. Hyvää se kyllä oli.


Lounaan otimme vähän kevyemmin nauttien salaatista ja savulohesta. Savulohi on ehdottomasti yksi lempiruoistamme. Juhlaherkku.Iltaa kohti valmistauduimme sitseille. Välillä on kyllä mukavaa tuhlata aikaa pukeutumiseen ja laittautumiseen.

 M:llä on kyllä loistava pose.

Juhlat olivat hienot. Alkumaljojen, puheiden ja lahjojen jälkeen saimme alkupaloina erilaisia salaatteja ja leipää viinin kera. Pääruoaksi tarjottiin pippurileikettä ja jälkiruoaksi kakkukahvit. Laulu raikasi koko illan, tunnelma oli hyvä ja teekkarimaiseen tapaan kosteahko. Lopuksi pääsimme vielä pyörähtelemään tanssilattialle bändin soittaessa. Jatkotkin olisivat olleet, mutta me suuntasimme jo tanssien jälkeen kotia kohti.

Nyt juhlien jälkeen pitää vielä yrittää nauttia sunnuntaista ennen maanantaita. Ja kaipa sitä pitäisi yrittää nauttia myös maanantaista, vaikka se nyt maanantai onkin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike