Opiskelumotivaatioryöppy

Kävin tällä viikolla ammattiainekerhoni kohtaussaunalla. Tuollaisista tilaisuuksista saa aina niin paljon motivaatiota opintoihin! Paikalla oli vanhempia alan ammattilaisia sekä meiltä valmistuneita, jo työelämässä olevia ihmisiä. On niin mukava nähdä, missä voisi sitten muutaman vuoden päästä olla.

 Kuva täältä.

Monet viisaat ovatkin kertoneet, että yksi koko opintojen tärkeimmistä asioista on suhteiden luonti tulevaisuutta varten. Ammatti opitaan sitten työpaikalla ja opinnot ovat vasta valmistumista siihen. Viisi vuotta opiskelua tietyn kokonaiskuvan ja näkökulman saamiseksi. Sen jälkeen vasta päästään asiaan.

Olen VPK-taustani takia aina ollut kiinnostunut pelastuspuolesta ja saunalla sainkin kuulla, että pelastusalalla on turvallisuuspuolen osaajista pulaa ja töitä riittäisi. Se oli todella mukava kuulla. Ehkä minulla on tulevaisuus pelastusalan parissa. Saas nähdä.

Juttelin myös erään diplomityötään tekevän opiskelija kanssa, joka tekee työtään samaan yritykseen, missä olen töissä. Hän lupasi esitellä minut oikeille henkilöille siellä, jotta voisin saada ihan oikeasti opintoihini liittyvää hommaa! Tosi hienoa. Ehkä ensikesänä olisi jo mahdollisuudet saada kokemusta turvallisuusasioissa.

Motivaatio huipussaan kohti uutta viikkoa. Heippa!

Kommentit

  1. Vau, tosi hyviä uutisia oot saanu kuulla! Peukut on pystyssä ensikesän työnäkymiin :)

    Mulla on kans parempi fiilis kuin aiemmin päivällä: sain tehtyä yhden osa-alueen portfoliotani varten, mikä pitää palauttaa viikon päästä maanantaina! Juu, paljon on vielä tehtävää, mutta tästä se lähtee :)

    Muksaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ja muksaa viikkoa sullekin! :) Kyllä ne koulujutut saa onneksi tehtyä, kun vaan aloittaa ja tekee homman kerrallaan, pikkuhiljaa..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike