Pay day

Tänään on ensimmäinen palkkapäiväni! Tuntuu kieltämättä hienolta. Päivä menikin töissä ja ilta taitaa kulua kotona rentoutuen. Eilen tuli jo juhlittua vähän etukäteen appron merkeissä.

Tuloni kaksinkertaistuivat kertaheitolla ja kyllähän se jossain tuntuu. En kuitenkaan usko, että rahojen tuhoamisen kanssa tulee ongelmia ;)

En tavoittele mitään suurta omaisuutta, mutta olisi mukavaa, ettei rahasta tarvitsisi stressata. En tarkoita, että voisi ostella mitä tahansa, vaan että kaupassa ostopäätöksen voisi tehdä omien mieltymysten ja arvojen mukaan, eikä sen mukaan mikä on halvinta. Kaipaan myös välillä arjesta irtautumista esimerkiksi käymällä elokuvissa tai syömässä. Nyt siihen on paremmin mahdollisuus!

Työt ovat tuntuneet mukavilta. Päivät menevät vauhdilla ja töitä on riittänyt. Pohdin, että toisaalta tuollainen rutiinityö sopii minulle. Vaikka usein sanotaan, ettei suuressa yhtiössä näe oman työnsä tulosta, minusta tässä työssä näen heti työni tuloksen, kun pöydällä oleva paperipino pienentyy. Ei tämä työ nyt mikään unelma-ammattini ole, mutta tähän elämäntilanteeseen sopii loistavasti.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

  1. Hienoa, että uusi työ maistuu! :-)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, tähän mennessä on kyllä ollut tosi hyvä motivaatio työssä käymiseen. Toivottavasti se myös jatkuu :)

    VastaaPoista
  3. Se on aina yhtä kivaa, kun näkee oman työnsä jäljen, oli se sitten töissä paperipinon pienentyminen (kokemusta löytyy) tai vaikka puutarhassa mansikkapenkin kitkeminen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike