Loistoviikonloppu takana, uusi viikko edessä

Huh, onpas tänäänkin pitänyt kiirettä ja jatkuu vielä ergonomian harkkatyön parissa. Kilometrejä on kertynyt pyörän mittariin yli 20. Aamulla töihin, sieltä yliopistolle ja postin kautta kotiin.

Viikonloppu meni juuri niin loistavasti kuin aavistelinkin: hyvästä seurasta ja ruuasta nautiskellen. Lauantaina ystäväpariskuntamme saapui jo hyvissä ajoin ja M:n kanssa valmistimme lounasta. Alkupalaksi tomaatti-mozzarellasalaattia, pääruuaksi kanawokkia ja jälkkäriksi yhteishyvässä ollutta kahvipannacottaa.Vähän jännitti jälkiruuan onnistuminen ja eihän se ihan täydellisesti mennyt, mutta kyllä sille toisen tilaisuuden voi antaa! Pannacotta jähmettyi ihan hyvin, mutta siirappi tuotti enemmän vaikeuksia. Keitimme sen liian kovaksi, joten jouduimme laittamaan siirapin jälkiruuan päälle hieman liian lämpimänä, jolloin osa valahti osittain pannacotan alle. Mutta maku oli hyvä.


Päivä jatkui pelaillen ja illalla kävimme ulkona drinkeillä ja syömässä. Ilta kääntyi yöksi elämän ihmeitä pohdiskellen.

 Eilen oli kunnon jumituspäivä: leffaa ja mässäilyä. Ei huono sekään! Olipas hauska nähdä. Uusiksi! Elina muuten kirjoittelee lifestyleblogia, jota kannattaa käydä kurkkaamassa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike