Aamiaisklubi


Kauniin päivän alkajaisiksi suuntasimme keskustaan testaamaan Klubin aamiasta/brunssia. Hintaa lystillä oli 9,5 euroa eli jonkin verran vähemmän verrattuna esimerkiksi Kahvila Valon 14,4e brunssiin. Tarjolla aamiaisella oli tuoretta leipää, leikkeleitä ja kurkkutomaattisalaattilinjaa, jogurttia marjojen ja hedelmien kera, nakkeja, lihapullia ja mustaamakkaraa.

Sanoisin, että brunssi oli ihan hyvä. Nälkä lähti ja vieläkin olen täynnä. Ihan hintansa väärti siis. Klubilla oli myös hyvä tunnelma mukavan musiikin soidessa uuden päivän kunniaksi. Myös mustamakkara maistui puolukkahillon kera oikein makoisalta.

Kahviin kannattaisi mielestäni hieman panostaa. Se oli suorastaan aika kauheaa. Tulin myös väkisinkin verranneeksi brunssia Valon vastaavaan ja Valo pysyy edelleenkin suosikkinani. Valon brunssi ei kannata, jos ei syö viljatuotteita, mutta en voi olla arvostamatta sitä, että tarjottava ruoka on suhteellisen uniikkia ja tehty hyvistä raaka-aineista. Klubilla kaikki oli aika perus kauppatavaraa. Ei Klubikaan kuitenkaan paha ollut ja toki edullisempi ja tarjoillaan lauantaisin, joten enköhän sinnekin tule joskus menneeksi uudemmankin kerran.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!

Kommentit

  1. Oi, brunssi!

    Mie olen niin aamupalaihmisiä kuin olla vaan voi, rakastan hotellin aamupaloja ja nautiskelen viikonloppuisin oikein pitkän kaavan mukaan. Täällä tuppukylässä ei tosin saa mistään brunssia, edes jonkinlaista aamupalaa taitavat tarjota vain hotellit ja ABC. :P

    VastaaPoista
  2. Miä oon kanssa aina ollut aamupalaihminen ja Tampereelle muutettuamme ollaan tutustuttu iloisin mielin kaupungin aamupala/brunssitarjontaan, vaikkei sekään mikään uskomattoman laaja ole. Jotakin kuitenkin! On ihanaa joinain aamuina käydä valmiiseen pöytään. Vaikka on se mukava välillä nähdä kotonakin vähän enemmän vaivaa. Itse tehdyssä brunssissa on se hyvä puoli, että on tarjolla varmasti ne jutut, mistä eniten tykkää, eikä tartte lähteä aamulla minnekään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike