Pregnancy Brain
Viimeinen kolmannes ei ole saapunut ilman pikkuvaivoja. Olen nyt muutaman päivän kärsinyt närästyksestä, joka iskee aina, kun kellahdan pitkälleni. Ärsyttävää, mutta ei toistaiseksi sietämätöntä.

Myös nukkuminen on vaikeutunut, kun ei tahdo millään löytyä sopivaa asentoa, vaan kaikissa on jokin pielessä. Parhaiten nukkuminen on nyt onnistunut oikealla kyljellä kera neljän tyynyn. Uni on muutenkin varsin katkonaista ja päiväunet on pakko ottaa harvase päivä.

Johtuneeko keväästä, huonoista yöunista vai raskaudesta yleensä, olen myös viime aikoina unohdellut kaikkea ja keskittyminen etenkin kouluhommiin on käsittämättömän vaikeaa. Kai tuo 'pregnancy brain' -ilmiö on sinällään kumottu, mutta kyllä huonot unet ja raskauteen ja vauvaan liittyvien asioiden pohtiminen tahtoo aiheuttaa keskittymisvaikeuksia ja unohteluja, ainakin minulla.

Tänään olen tehnyt ruokaa kirjastosta lainaamastani Klara Desserin ja Anna Nordin kirjasta Kahden edestä -Herkullista raskausajan ruokaa. Toivottavasti näistä saisin hyvää energiaa.


Aamupalaksi puuroa: mansikoita, omenapaloja,1dl kaurahiutaleita, 2dl maustamatonta jogurttia.
Lounaaksi appelsiinilla ja inkiväärillä maustettua porkkanakeittoa.
Jälkkäriksi jäädytetyistä banaaneista, kaakaosta ja maidosta valmistettu 'jäätelö'.


P.S. Pikkuvaivoja nämä ovat kuitenkin sinällään olleet, että yleisesti vointini on ollut hyvä!

Kommentit

  1. Huomasin että sinäkin olet raskaana! Lueskelin hääblogina tätä silloin kun itsekin olin menossa naimisiin ja nyt meilläkin on 8kk ikäinen tyttö ja teille tulossa! :) Toivotaan että loppu odotuskin menee hyvin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike