Huutoja netistä

Miä olen tässä viime aikoina suunnannut keskittymiseni ja energiani netissä surffailuun. Sinänsä hyvä, koska selailemalla sivustoja voi tehdä löytöjä ja säästää pitkän pennin. Toisaalta, ehkä sille ajalle voisi välillä olla parempaakin käyttöä..

Huusin huutonetistä muun muassa rintapumpun ja kestovaippoja, jotka kaikki eivät ole vielä edes saapuneet. Alkutalvesta tuli huudettua reilulla kympillä myös loistavasti pelittänyt villakangastakki, joka mahtuu edelleen päälle. Olemme aatelleet kokeilla kestovaippoja pääasiassa ympäristövaikutusten ja hinnan vuoksi. Jos ei ota onnistuakseen, ollaan ainakin yritetty. Huusin nyt aluksi pienen määrän erilaisia vaippoja, jotta sopiva löytyisi paremmin.Kommentit

 1. Meillä oli kanssa noita imsevimsejä! Nuo pienimmät meni vaan melko lyhyen aikaa. Meillä on melkein käyttämättömiä sisuksia ja kuoriakin ehkä pari ylimääräistä et jos tarviit niin voisin pikkurahalla laittaa eteen päin! ;) Tuollainen rintapumppukin tuli alunperin hankittua, mutta lopulta vaihdoin sähköiseen, se oli kyl niiiiiin paljon parempi, et harmitti etten heti ostanut!

  VastaaPoista
 2. Niin ja piti vielä lisätä että mekin asutaan Tampereella. ;)(kirjoitin ennen blogia When the dreams come true, eri nikillä, en tiedä seurasitko sitä silloin)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Mukava homma, että löysit tänne taas :) Kyllä miä joo luin sun blogia silloin häiden aikaan ja olen tuota uuttakin blogia välillä kurkkinut :)

  Oliko imsevimset hyviä? Miä luulen, että pärjäillään ainakin aluksi noilla, kun tuli ostettua niitä reilu paketti, kun edullisesti oli. Pitää ainakin ekaksi kokeilla, miten toimii. Mutta jos niihin kovasti tykästytään, niin laitan korvan taakse, että sulta voisi saada lisää :)

  VastaaPoista
 4. Ei mulla muuta, kuin että Huuto.netissä tekee välillä ihan uskomattoman hienoja lyötöjä. :D

  Nostan hattua päätökselle kokeilla kestovaippoja! Sitten kun perheenlisäys tulee meillä ajankohtaiseksi, niin itsekin haluaisin antaa kestoille mahdollisuuden, edes osa-aikaisesti, ihan jo ympäristövaikutusten vuoksi: olen tällä hetkellä päiväkotiryhmässä, jossa on myös vaippakansaa, ja useamman lapsen vaippoja vaihtaessa se kaatopaikalle menevän roskan määrä konkretisoituu.

  VastaaPoista
 5. Se syntyvän vaipparoskan määrä on kyllä valtava. Jo osakestoilullakin saa kuitenkin määrää onneksi vähennettyä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike