Kirppis- ja alelöytöjä

On vierähtänyt hyvä tovi siitä, kun olen käynyt shoppailemassa. Olo on sen verta raskaana, ettei kaupoissa mateleminen, kassien kanto ja kuumuus houkuttele yhtään. Tänään päätin kuitenkin lähtä katsastamaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pirkkalan kirpputorin. Kirpputori järjestetään kauppakeskus Veskassa kaksi päiväisenä ja tänään oli vuorossa lastentarvikekirppis.

Kirppiksellä olikin aikamoinen ruuhka, mutta onnistuin tekemään mielestäni hyvät löydöt alle kympillä: muutamat söpöt bodyt, pari kirjaa, soivan mobilen vauvan sängyn ylle ja sängyn reunapehmusteen.

Kauppakeskuksessa oli myös Luhta -outletmyymälä, josta kahmaisin mukaani kiireessä ja väsyneenä sovittamatta neulepuseron ja violetin mekon kumpainenkin yli viidenkympin alesta. Kotona sovittaessa tuli hyvä mieli, kun kumpikin sopi päälleni ja näyttivät vielä hyviltäkin! Voi olla, että nämä löydöt jäävät kuitenkin odottamaan lämpimämpiä säitä ja kesää.


Rankka reissu, mutta onnistunut. Kyllä minua pieni shoppailukärpänen taisi päästä puremaan.

Kommentit

  1. ooij tosi kivoja löytöjä! :) ja muutenki tosi kiva blogi! Jään seurailemaan tätä! :)

    Olis ihanaa jos säkin kävisit kurkkaamassa mun blogiin http://mmilya.blogspot.com ja jättämässä kommentin tai ehkäpä jopa liittymässä lukijaksi jos tykkäsit! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva juttu, että löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan :) Ja kiitos vinkistä, pitääkin käydä kurkkailemassa myös sun blogiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike