Mothers Balm


Taisin joskus aiemmin mainitakin käyttäneeni noin 12 viikolta asti Neal's Yard Remendiesin Organic Mothers Balmia. Voide sisältää kookos-, aprikoosinsiemen-, manteli- sekä macadamiapähkinäöljyä. Se on hajusteeton ja sisältää vain puhtaita luonnontuotteita. Mothers Balmin luvataan ehkäisevät raskausarpia ja rauhoittavan venyvää ihoa.

 Tällä kuuden kuukauden kokemuksella voin suositella tuotetta vilpittömästi. En ole saanut mahaani yhtäkään arpea ja iho on muutenkin pysynyt pehmeänä ja hyvänä. En tajunnut rasvailla alusta asti myös reisiä/pakaroita, joihin sainkin pari pientä arpea. Mutta toistaiseksi ollaan selvitty siis varsin pienillä taisteluarvilla. Tietenkin on vaikea sanoa, olisinko saanut arpia ilman voidetta, mutta ainakin reisiin niitä siis tuli.


Minulla on mennyt vähän reilu pari purkkia, kun olen käyttänyt voidetta päivittäin. Ostin Mothers Balmia feelunique.com:ista, josta on ilmaiset toimituskulut Suomeen ja verkkokauppa on muutenkin toiminut kohdallani moitteettomasti.

Kommentit

  1. Puolentoistaviikon blogienlukutauon jälkeen kiirehdin tänne katsomaan, että joko vaava olisi syntynyt. :D Jaksamisia sinne - tai onnitteluja, mikäli tää vaikka oli etukäteen ajastettu postaus!

    Mie en uskalla edes ajatella, miten arpiseksi mie kaikista voiteista huolimatta tulisin, jos olisin raskaana: raskausarpia on jo nyt reisissä ja lantiolla, kiitos teini-iän rajun kasvupyrähdyksen. :P

    VastaaPoista
  2. Eipä ole vielä putkahtanut. Päivä kerrallaan mennään, mutta kyllä voi aika käydä pitkäksi, jos tässä vielä pari viikkoa menee :P Toivotaan, ettei ihan niin pitkään :)

    Mullakin jonkin verran on arpia ollut ennestään, mutta vaalenneet jo semmoisiksi, ettei niihin juurikaan kiinnitä huomiota. Vaikea kyllä tosiaan sanoa, että kuinka paljon on tuon rasvailun ansiota, mutta eipä siitä ainakaan haittaa ole ollut! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike