Veljiä ja MM-huumaa


Vietimme viikonlopun yhdessä pikkuveljiemme kanssa jännittäen MM-jääkiekon loppuottelua. Kyseessä oli Tampereella järjestetyt proteesikiekon maailmanmestaruuskisat. Veljeni on jääkiekkofanaatikko ja hänen ystävänsä pelaa joukkueessa. Itsekin tykkään jääkiekkoa seurailla ja kisoihin ollessa vapaapääsy kävin pari peliä katselemassa.

Suomi oli lopulta toinen Kanadan ollessa edelleen lajissa voittamaton. Hienosti pelasivat kuitenkin! Loppuottelussa riitti yleisöäkin, vaikkei lisämäärä olisikaan ollut pahitteeksi. Hyvin mielenkiintoinen laji, jonka seuraaminen ja taktiikat eroavat hieman tavallisesta jääkiekosta. Suosittelen menemään katselemaan, jos pelejä sattuu olemaan tarjolla. Hieno laji.

Joukkue sisältää myös varoittavia esimerkkejä. Toki monen vammat ovat synnynnäisiä tai sairaudesta aiheutuneita, mutta osalla onnettomuudet olisivat olleet varovaisuudella/järjellä vältettävissä. Ja toisaalta on lohdullista huomata, ettei elämä lopu, vaikka kohtaisikin vakavan vamman. Arki vaikeutuu eikä kaikkea, mihin on ennen pystynyt, voi enää tehdä, mutta tilanteisiin voi hyvin pitkälle sopeutua omalla asenteella.

Kiitokset Sinille kuvista!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike