Täysiaikainen vauveli


Meidän vauva on tänään täysiaikainen ja voi siis periaatteessa syntyä koska vain. Hui. Vointi ei ole viime päivinä ollut kehuttava, kun pieni flunssan poikanen pääsi yllättämään. Nuha viimeisillään raskaana ei tunnu kovin ihanalta. Myös supistelut ovat hieman voimistuneet, mutteivät kuitenkaan mitenkään merkittävästi.

 Tänään kävin raskausajan viimeisellä lääkärikäynnillä. Kuvittelin, että lääkäri tutkisi hieman tarkemmin ja antaisi jonkinnäköisen synnytystapa-arvion, mutta kuvittelin liikoja. Hyvin vähäsanaisesta lääkäristäni sai irti vain, että sykkeet kuulostaa hyvältä, pää on alaspäin ja kohdunkaula lyhentynyt ja -suu pehmentynyt. Kaikki siis vaikutti olevan loistavasti, mutta olisin halunnut saada edes vähän arviota esimerkiksi vauvan koosta. Onneksi terveydenhoitajani on puheliaampi tapaus.

Aurinkoisia päiviä kaikille!

Kommentit

 1. Tsemppiä raskauden viimeisiin viikkoihin tai päiviin! :) Nuo neuvolalääkärit ovat vähän omaperäistä sakkia, itse en ainakaan saanut heistä hirveästi mitään irti. Mutta kokoarvioita ei ihan hirveästi kannata miettiä, tai ainakin ne tuntuvat menevän niin usein niin reilusti pieleen että parempi vaan kun ei tiedä. :P

  Toivottavasti voit hyvin! Lepäile tarpeeksi ja ota kaikki oma aika jonka tarvitset. Kohta on touhukas pikkuvauva-arki päällä ;)

  VastaaPoista
 2. Huih, täähän alkaa käydä jännäksi! :D Nyt käyn täällä vahtaamassa joka päivä ja jos ei parin päivän välein kuulu mitään, niin innostun jo, että vauva on syntynyt. :D

  Hyviä vointeja sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tulipas hyvä mieli näitä kommentteja lueskellessa :)

  Mira: Olet varmaan oikeassa noista kokoarvioista. Oon kanssa kuullut, etteivät aina kyllä hirveän hyvin täsmää..Pitää yritää lepäillä sinnikkäästi :) vaikka aina vahingossa meinaankin alkaa touhuilemaan vähän liikaa..

  Minna: Saas nähdä, kauanko tässä nyt sitten menee kuukausi vai viikko, koskaan ei tiedä :D Mutta kyllä muakin jo vähän alkaa jänskättämään :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike