HipsHops

Kuva täältä.

Olen ollut melkein viikon kuntoklubin jäsenenä. Alku on ollut hyvä.
Kävin heti testaamassa kuntosalin. Siellä oli kyllä minulle uusi laite jos toinenkin. Torstaina saan kuntosaliohjelman. Se ei kyllä ole henkilökohtainen, mutta ohjelma kuitenkin ja se käydään ammattilaisen kanssa läpi.

Sunnuntaina kävin testaamassa tanssillisen Sh'bamin ja eilen kävimme T:n kanssa babymuokkauksessa. Sh'bam oli aika hauskaa, suhteellisen rentoa. Muokkaus oli tosi hyvä ja paljon tehokkaampi kuin perjantainen vauvajumppamme. Ja T nautti! Jumpat kuitenkin täydentävät hyvin toisiaan kun perjantai sisältää enemmän venyttelyä. Tavoitteenani on käydä salilla vähintään kolmesti viikossa, joista ainakin yhtenä kertana teen omat treenini kuntosalin puolella.

Kävin eilen myös kehonkoostumusmittauksessa. Eihän se rasvaprosentti mitään iloista katsottavaa ollut. En tiedä, kuinka tarkkoja tuollaiset sähköön perustuvat mittaukset ovat, mutta suuntaa antavia varmasti. Puolen vuoden päästä sitten uudemman kerran. Nyt tiedän lähtötasoni ja tästä on tie ylöspäin. Vai pitäisikö sanoa alaspäin..ainakin noiden rasvojen osalta. Tavoitteenani ei sinänsä ole hirveämmin kasvattaa lihasta vaan päästä ylimääräisistä jenkkiksistä eroon ja pitää hartiani ja selkäni kunnossa. Voida hyvin.

Asetetaan nyt tavoitteeksi pudottaa vähän reilu pari kiloa ensi kesään mennessä. Silloin olisin samoissa lukemissa kuin ennen raskautta. Hiljaa hyvä tulee.

Ruokavaliolla on tässä projektissa tärkeä osa. Imettäessäni minun täytyy pitää huolta, että syön tarpeeksi. Ruuan laatua vain pitäisi parantaa, missä olen jo viime aikoina onnistunutkin aika hyvin. Harmi, kun olen tälläinen herkkusuu. Toisaalta omia sanojani lainaten: "Mitä menettäisinkään, jos en tykkäisi jostain hyvästä ruuasta?!" ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike