Talven tuoksu

Lyhenevän päivän hyvä puoli on, että pääsee taas ihailemaan ihania auringonnousuja.


Ulkona tuoksuu talvelta ja mittari näyttää nollaa. Eilen laiskotti, enkä poistunut roskien vientiä enempää ulos. Tyydyin ihailemaan vaihtuvia maisemia ikkunan kautta.


Tänään taidan tehdä jotakin vain itseäni varten. Nimittäin liittyä kuin liittyäkin liikuntakeskuksen asiakkaaksi.

Olen pohtinut asiaa jo tovin. Minulla kun on mahdollisuus käydä myös koulun salilla, mikä on ihan mukiin menevä. Nyt kuitenkin tuntuu, että tarvitsen jotakin potkua persuksille, että saan itseni liikkumaan. Liikuntakeskus GoGo on puolen kilometrin päässä meiltä, joten ei voi vedota ainakaan pitkiin välimatkoihin. Lisäksi lähiGoGossa on tämän kuun loppuun kampanja, jollaista ei todennäköisesti vähään aikaa tule. Opiskelijat saavat nimittäin sopimuksen, joka ei velvoita kuin kuukaudeksi kerraallaan ja hinta on paljon halvempi kuin muilla (45e). Jos siis aion jossain vaiheessa liittyä, se melkeinpä kannattaa tehdä nyt. Onhan tuokin hinta paljon näin pienillä tuloilla. M:n kannustamana tulin kuitenkin päätökseen, ettei tuo taida olla liian kova hinta sijoitettavaksi omaan terveyteen ja hyvinvointiin.


Kommentit

  1. Tää ei nyt liity mitenkään aiheeseen, mutta aivan ihana tuo piparimuki! Yhtenä vuonna ostin pari tuollaista joululahjaksi ja haluaisin niin noita itsellekin, mutta jotenkin tuntuu, että yhdet jouluiset mukit kuitenkin riittää yhteen talouteen... :D

    VastaaPoista
  2. Nuo on kyllä tosi kivat mukit (meillä on niitä kaksi). Muistelisin, että sain ne joululahjaksi joku joulu :) Jos sitä tänä vuonna mukin innoittamana vaikka leipoisi pipareita. Ihan alusta asti :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike