Jovi Io

Kai pieni(iso) shoppailu on ihan sallittua, jos ei osta mitään itselleen ja kaikki on kuitenkin enemmän tai vähemmän tarpeellista? Yritän tässä vakuutella, että pieni reissu ihmispaljouteen oli ihan kannattava.

Saanko esitellä uudet parhaat shoppailukaverini: Jovi Io:t.Mietimme pitkään, hankimmeko T:lle matkarattaita. Meillä ei ole autoa, joten käyttö olisi aika satunnaista. Toisaalta rattaat olisivat kätevät kotipuoleen lähtiessä, kun turvakaukalokin täytyy ottaa mukaan. Kapeammat rattaat toimivat myös kätevämmin ahtaissa paikoissa, kuten ravintoloissa.

Päädyimme hankkimaan pienen budjetin Jovi Io:t, eikä ole toistaiseksi kaduttanut. Britaxin turvakaukalo asettuu rattaisiin todella tukevasti, vaikkei varsinaista kiinnitysmekanismia rattaissa olekaan. Rattaat sopivat myös pienelle vauvalle senkin puolesta, että selkänojan saa alas.

Tänään T istui rattaissa turvakaukalossa, koska vihtyy hereillä ollessaan niinpäin paremmin. Rattaista on mukava tiirailla ulkoelämää. Ei vauvaa viitsi pitkiä aikoja turvakaukalossa istuttaa turhaan, mutta tuommoiset lyhyet reissut luonnistuu hyvin.

Kiitin kyllä ihmispaljoudessa rattaista, jotka eivät ole paljon itseä leveämmät ja kääntyvät pienessäkin tilassa. Tällä kertaa ei myöskään tarvinnut raahata ostoksia kotiin, kun menivät kätevästi rattaiden tavarakorissa.

Pienillä pyörillä ei kovin hyvin kuljeta epätasaisella alustalla, mutta eiväthän nämä maastoon olekaan tarkoitettu. Nyt vaan toivotaan, että rattaat kestävät.

Kommentit

  1. Kiitos ratasarvioinnista! :) Me ollaan pohdittu yhdistelmävaunujen hankkimista, mutta katsotaan nyt, katsotaan nyt...

    VastaaPoista
  2. Oleppa hyvä! Ostettiin tosiaan käytettyinä toisiksi vaunuiksi Emmaljungan yhdistelmät ja ovat toimineet kyllä hyvin :)Ovat kuitenkin sen verta isot, että matkustellessa nämä on paljon kätevämmät.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike