Omatekoista leipää

Pitäisi leipoa useammin. Vastapaistettu itse tehty leipä maistuu niin taivaalliselta! Pari päivää sitten innostuin leipomaan. Uunista leijaili ulos suht perustaikinalla varustetun, siemenillä ja kaurahiutaleilla tuunattun limpun ihana tuoksu.


Pieni vaiva loistavan herkun eteen ja ainakin tietää, mitä leipä sisältää, kun on sen itse tehnyt. Meillä ei viime aikoina ole syöty leipää kuin juhlana, joten nautinto oli moninkertainen.

Kommentit

  1. Mä tykkäisin leipoa leipää paljonkin, mutten vielä ole onnistunut selvittämään miten saisin sämpylöistä samanlaisia kuin vaikkapa anoppini :). Hänen sämpylänsä ovat aina niin ihanan kuohkeita vaikka olisivat olleet pakkasessakin. Mun sämpylät on hyviä suoraan uunista, mutta sitten seuraavana päivänä ovat vähän turhan tiiviitä. Eikä auta vaikka ohje olisi mikä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike