Häät, osa 2: Juhlapaikan valmistelu

Perjantai oli kiireinen päivä. Saimme avaimet juhlapaikalle ja sen järjestely veikin koko päivän. Pöytiä tuoleineen vuokrattiin kymmenen lisää paikallisilta maaseutunaisilta. Kantamista ja roudausta siis riitti.  Onneksi meillä oli paljon apulaisia, eikä missään vaiheessa tullut epätoivoa, että miten saisimme kaiken tehtyä. Mieleen tulvi vain kiitollisuus, niistä läheisistä, jotka pyyteettömästi aivan kuin itsestäänselvyytenä tulivat auttamaan kaikessa. Jos olisimme vain kahden perheen voimin uurastaneet, emme varmaan olisi ehtineet nukkua ollenkaan.

Olin hieman jännittänyt, miten saisimme kaikille istumapaikat, mutta sekin onnistui helposti. Emme olleet myöskään tehneet tarkkaa istumajärjestystä etukäteen, koska emme tienneet pöytien sijainteja tai määrää. Järjestyksen tekokin meni kyllä yllättävän helposti sitten loppujen lopuksi.  Ehdimme vielä M:n kanssa saunomaan ja uimaankin juhlapaikan rantasaunalla!

Enoni vaimo uurasti kukkien kimpussa ja kukista tulikin mielestäni upeita! Kukkakaupasta oli ostettu muutamat ruusut ja neilikat, muuten kukat olivat luonnonkukkia. En ole vielä saanut kuvia joissa pöydissä olisi myös pienet asetelmat, mutta niitä varmasti myöhemmin.

Kaikki oli valmista, eikä minua vieläkään kiristänyt tai ahdistanut jännitys. Sängyssä tuli kyllä yksi jos toinenkin tunti pyörittyä ennen kuin uni tuli.

Kommentit

  1. Onko tuossa viimeisessä kuvassa teidän paikat, jossa ei ole tuolia vastapäätä? Mahtava idea. Mä olen tähän mennessä miettinyt että meillä olisi erillinen pöytä, mutta täytyykin katsella paikan pohjapiirrosta ja katsoa josko sinnekin onnistuisi jotain tuon kaltaista rakentaa..:)

    VastaaPoista
  2. Juu, kyllä siinä on meidän paikat. Pohdimme eri vaihtoehtoja ja tuo oli paras idea. Vieraat pystyivät hyvin tulla juttelemaan ja silti emme olleet mitenkään erillämme muusta joukosta. Samassa pöydässä istuivat perheemme sekä kaasot ja bestmanit. Toimi mielestäni hyvin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike