Kutsuja hukkunut postiin

Äiti soitteli eräälle sukulaiselle, jolla on ollut surua lähipiirissään ja ei sen takia ymmärrettävästi ole välttämättä meidän häitämme ehtinyt eikä jaksanut miettiä. Kävi ilmi, etteivät he olleet saaneet kutsuamme! He olivat otettuja kutsusta ja tulevat mielellään. Onneksi kävi ilmi!

Jo aiemmin hyvissä ajoin selvisi, ettei kutsu mennyt perille eräälle toisellekaan kutsutulle. En tiedä missä vika. Kirjoitimme kutsuihin lähettäjän, joten niiden olisi pitänyt palautua meille, jos määränpää olisi ollut epäselvä. Tietysti on mahdollista, että kutsu on joutunut hukkaan jo ennen postia, mutta kyllä tarkistin, että kaikkien siinä piti olla! Ei tule muuta mieleen kuin että hieman normaalia paksumpi kirje on herättänyt jonkun mielenkiinnon ja kutsu on jäänyt sille tielleen. Onko parin kirjeen häviäminen reilusta 50 normaalia hävikkiä?

Onneksi selvisi ajallaan nuo harmilliset häviämiset ja muut kutsut menivät perille.

Kuva täältä.

Kommentit

 1. Lähetittekö kutsut 2. luokan postina?

  VastaaPoista
 2. Juu, lähetimme 2. luokassa. Olen ajatellut, että se vaikuttaa vain postin nopeuteen, eikä varmuuteen :O

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että saitte kuitenkin selvitettyä asian. En ollutkaan ajatellut, että kutsut voisi lähettaa 2. luokassa, mutta tämän lukemisen en ainakaan sitä tee, koska kaikki kutsut mitä lähetämme matkustavat aika pitkälle, vaikkakin ihan suomen puolella. :)

  VastaaPoista
 4. Olen aikaisemminkin lähettänyt 2. luokassa ja aiemmin on mennyt hyvin perille. En tiedä, onko se 2. luokka vikana vai mitä, mutta harmi silti :S Ehkä se ykkösluokka on varmempi vaihtoehto..Mutta tosiaan hyvä, että selvisi :)

  VastaaPoista
 5. Voi, miten harmillista ja eihän tuota voi tietää, ellei tule vartavasten puhetta asiasta!! Onneksi kaikki ovat nyt ilmeisesti tietoisia häistänne!:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike