Häät, osa 7: Kahvit ja tanssit

Ohjelmaosuuden jälkeen päästiin leikkaamaan kakkua ja juomaan kahvia. Erään tuttumme tekemä vadelmasuklaakreemikakku on aivan ihanaa! Kakun lisäksi kahvipöydässämme oli keksejä, pullaa ja kummitätini tekemiä toscapaloja.

Kaikessa tohinassa kaikki kakun koristukset olivat unohtuneet! Meillä olisi ollut söpö morsiuspari ja tarkoituksena oli koristella kakku kukkasin. Olihan se kakku vähän orvon näköinen, mutta siinä hetkessä en kyllä antanut tämän harmittaa mieltäni yhtään. Tärkeintä, että kakku oli hyvää!

Kakkukahvien jälkeen loistava bändimme alkoi soittaa. Solistina Liisa taustanaan aivan todella taidokas bändi! He soittivat kaksi 60min settiä ja olivat aivan täydellisiä meille. Aluksi perinteisempiä valsseja ja muita sitten rennompaa bilemusaa. Setti oli koottu fiksusti. Juuri, kun valssit eivät enää innostaneet tunnelma ja musiikki rentoutui.

Paljon ihmisiä lähti odotetustikin tanssien alussa. Vähän pelkäsin, että jääkö kukaan nauttimaan bändistä, joka oli ruoan ohella suurimpia menoeriämme. Mutta bändi ei kyllä ollut huono valinta! En kadu tippaakaan. Tunnelma oli aivan mahtava ja itsekin jaksoin tanssia melkein joka tanssin :)
Bändin aikana rannassa ollut sauna lämpeni ja jotkut menivät saunaan. Tarjolla oli iltapalaa lihapullamakkarapannun kera. Myös booli laitettiin tarjolle tanssien alussa.

Ilta kruunasi minulle täydellisen päivän.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike