Tienvarsikyltit

Eilen alkoi jännittää! Häät on jo niin lähellä..Riittääkö ruoka? Viihtyvätkö vieraat? Onko kaikki suunnitelmat ihan huonoja?

Tänään on ollut kiireinen päivä. Aamusta lähdimme käymään tukussa ostamassa vähän ruokatarpeita, servietit ja karkkibuffetin karkit :) Tekisi mieli jo syödä ne!

Sulho teki meille hienot tienvarsikyltit. Isäni oli sahaillut nuolenmuotoisia paloja vanerista ja M poltti niihin saman kuvion kuin kutsuissamme oli.

Illalla ajoimme vielä Kouvolaan ja kävimme hakemassa Ateljee Ajan kellosta sormukseni! En malta pitää silmiäni irti siitä. Se on niin minun tyylinen ja kaunis. Ajattelin esitellä sen vasta häiden jälkeen niin jää jotakin yllätykseksi. ;D

Kommentit

 1. Oi miten kauniit kyltit! <3 Ja muutenkin miten ihoa hivelevän onnellinen ja odottava postaus :D :D Olen niin valtavan onnellinen puolestasi, vaikken sinua tunnekaan.. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Sinun ihanat kommenttisi saavat minut aina niin hyvälle tuulelle. :)

  VastaaPoista
 3. Todella tyylikkäät kyltit! Noista voisi ottaa jopa itselle mallia, meillä kun sattuu vielä olemaan samat nimikirjaimet. ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavat kyltit, me ei olla edes mietitty vielä niitä..:/. Haluan ehdottomasti tietää karkkibuffetista lisää, koska olen miettinyt että sellainen olisi hauska kun lapsiakin häihimme on tulossa. Vai oletko kirjottanut siitä joskus jo? En ainakaan muista törmänneeni aiheeseen sinä aikana kun olen blogia lukenut.

  VastaaPoista
 5. Mezzy: Minusta oli hauska, kun nimikirjaimistamme muodostuu juuri tuo ME :D Soppi hyvin teemaan..

  Laura: En taida olla siitä enempää kirjoitellut ja lupaan kirjoittaa lisää ehkäpä tuossa häiden jälkeen niin on kuviakin näytettävänä! :)

  VastaaPoista
 6. paljon tsemppiä loppurutistuksiin. Tasan kuukausi ehdittiin ennen teitä ja voin jo nyt nauraa sille loppuhössötykselle, mutta sillon oli hermot "melko" kireinä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon. Sitä yrittää vaan henkäistä aina syvään, kun meinaa alkaa liikaa kiristää :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mummon vaaleat piirakat

Kuulumiset

Täydellinen pippurikastike